• Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Draadloze Speakers

376
Sorteer op:

De beste draadloze speakers

Een draadloze luidspreker is een speaker waarmee je zonder enige kabel muziek kunt afspelen. Dit kan doordat de speaker beschikt over een ingebouwde accu, of een aantal ingebouwde batterijen, waardoor de muziek draadloos afgespeeld kan worden. Er zijn 2 verschillende soorten draadloze speakers. Zo zijn er de draadloze speakers die alleen op accu en bluetooth werken en dan ook geen ingang hebben om de muziek via bedrading af te spelen. Aan de andere kant bestaat er draadloze speakers die de stroomaanvoer via het stopcontact krijgt, maar de muziek van jouw telefoon kan wel draadloos worden afgespeeld op de betreffende speaker.

Het aanbod draadloze speakers

Op onze website kun je veel verschillende draadloze speakers kopen. Zo kun je kiezen voor een draadloze luidspreker die goed mee te nemen is voor gelegenheden buiten. Op onze website heb je de keus uit verschillende modellen die beschikken over een afgesloten behuizing waardoor ze goed tegen een stootje, vocht en vuil kunnen. Deze draadloze speakers zijn dan ook ideaal om mee te nemen naar het strand en/of in de natuur. Deze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en vormen op de website. Zo kun je zelf een formaat kiezen dat je fijn vindt, een kleur kiezen die goed bij je outfit past of een vorm die je het mooist vindt. Wij raden echter aan bij het gebruik voor een speaker voor buiten om te kiezen voor een wat kleiner formaat. Het voordeel van deze speaker is de lagere prijs en dat hij gemakkelijk over mee naar toe te nemen is.

Andere soorten speakers

Er zijn uiteraard nog andere soorten draadloze speakers. Zo zijn er ook luidsprekers die specifiek zijn gemaakt voor het gebruik binnen huis. Deze speakers zijn vaak wat groter en hebben ook meer functies. Ook zijn er diverse streaming mogelijkheden. Deze modellen zijn vaak draadloos, maar bevatten uiteraard wel de mogelijkheid om op te laten via een kabel. Het voordeel van deze draadloze speakers is dat ze een mooi design hebben, een groot geluidsvolume en geavanceerde functies. Daarnaast hebben deze speakers vaak ook de mogelijkheid om een usb-kabel en/of audio kabel aan te sluiten.

Meer modellen

Op Bluetoothspeakercenter.nl kun je ook kiezen voor een luidspreker die geschikt is voor een specifieke smartphone. Deze speakers worden ook wel dockingstations genoemd. Terwijl de smartphone in deze speaker geplaatst wordt, maakt het verbinding met de speaker. Hierdoor wordt de smartphone tevens opgeladen terwijl het muziek afspeelt via de speaker. Het handige aan dit type speaker is dat het de telefoon kan opladen terwijl het je favoriete afspeellijst draait.

De service van Bluetoothspeakercenter.nl

Wanneer je een speaker of ander product voor 16:00 uur bestelt, ontvang je deze morgen in huis. Daarnaast bieden wij een zeer groot aanbod en is er de mogelijkheid om 30 dagen te retourneren. Doordat het assortiment erg groot is, zijn er altijd wel draadloze speakers te vinden die passen bij je wensen en je budget.